keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Josko nyt ois huilattu tarpeeks!

Jestas että onkin ollut pitkä tauko bloggaamisessa! Tässä välissä on juhlittu häitä ja halloweenia, sekä tietysti kaikkia muita kissanristiäisiä, mitä kesä ja syksy toi tullessaan.
Uusia kenkiäkin on tullut hankittua, mutta kuvia ei laiskiainen ole vielä ottanut, joten tästä taitaa tulla ihan kuvaton päivitys. No, tiedättepähän, että olen ainakin hengissä!

Jännittävää seurata luonnon ruskistumista talvea varten, toivon vaan, että lumet pysyisivät siedettävissä määrissä tulevana talvena. Ei jaksa kärrätä montaa kuutiota lunta monena peräkkäisenä vuonna.
Saa lunta toki tulla, ainakin sen verran että maa pysyy valkoisena, niin ei tarvi kurajälkiä kuurata vähän väliä lattioista. Kissat ja koirat pitävät siitä huolen, että siivoaminenkin pysyy säännöllisenä tässä kartanossa.

Kissoista puheenollen, maailmaan pullahti lokakuun lopussa pikkuinen Severi-kisu, kun Minni-emo synnytti! Kaksi pentua tuli, mutta toinen syntyi kuolleena. Harmi. Tässä kuva kissimirristä;
Naamaansahan se ei siis halua näyttää kameralle :D Taitaa ujostuttaa vielä.
Tänään Severi on kaksi viikkoa vanha ja silmät ovat jo auki. Innolla ootetaan, koska se alkaa vipeltää pitkin taloa ja tuhoaa kaiken mihin koskee.

Jouluakin voi jo vähän odotella, näin marraskuun alun kunniaksi. Mut ei liikaa.

Pidemmittä puheitta, tämä täti lähtee hoitamaan opiskeluasioita kuntoon, joten kirpakkaa marraskuun kuudetta kaikille!

H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti