torstai 27. helmikuuta 2014

Duggudih!

Hellurei hupsuttelijat!
Palkkapäivä se vaan lähenee, ja haaveeni sitämukaa on toteutumassa! Tatuointikamat, come here... Miä oon ihan täpinöissäni, että pääsen harjoittelemaan ja sitä mukaa sitten joku kaunis päivä uskallan ottaa ensimmäiset askeleet elävälle iholle :) Mutta tarina kertoo täällä sitten sitämukaa, mitä oon onnistunu puuhastelemaan.

Lauantaina olis tulossa talven riehakemmakat meidän ruhtinaskunnassa, mutta osallistujamäärä on ihan päätä huimaava! :D Meitä on tällä hetkellä varmistuneita riehaajia jopa neljä. Nam. Eikös se niin mene, että bileet paranee, kun porukka vähenee! Ei anneta sen haitata, kyllä tälläkin riemukoplalla päästään hyviin tuloksiin.
Toinen hauska pointti on, että tällä tontilla ei lunta juurikaan näy, joten sinne jäivät minisuksihiihto, lumisota, lumenveistokisa, lumikolamäenlasku ja muut kivat talviurheilulajit. Täytyy siirtyä harjoittelemaan kesäolympialaisia varten.

Sain eilen postissa taas uusia kynsitarvikkeita, se meinaa sitä, että tänään joutuu laittamaan taas itselleni rakennekynnet <3 Tästä onkin jo jonkin aikaa kun ne on viimeksi olleet. Laittelen kuvaa sitten illemmalla, kun ne ovat valmiit :) Ja ennen-kuvankin saatan uskaltaa postata näistä tyngistä :D

Eipä minulla oikein muuta tähän aamuhetkeen, lisää kahvia koneeseen ja sitä myöten kohti päivän haasteita!

Tirt, Heta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti