sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Nyt lähtee!

Miten ihmeessä mulla kestää aina sata vuotta, tai ainakin muutama kuukausi ennenkuin kirjoittelen taas blogiin juttuja?
Saamaton laiskiainen olen, vietän aikaani mieluummin naamaraamatussa tai puhelimella instagramissa.

Uusia juttuja on tapahtunut taas!
Aloitin uudessa työpaikassa ja nyt duunipaikkoja on siis kaksi. Että älkääpä lapset narisko siellä, että ei ole töitä. Kyllä töitä tekevälle riittää, ja saa nauttia palkasta, eikä kitkuttaa työttömyysturvalla (se mikään turva ole, vaan haistapaskarahasumma joka tulee kuukausittain tilille)
Pitkiä päiviä luvassa ainakin pari kertaa viikossa, mutta eipä se haittaa. Joutaa sitä välillä lepäilemäänkin.

Toinen juttu; nyt kun pääsen nauttimaan suuremmista tuloista, meinaan ensimmäisen palkan kunniaksi ostaa kauan himoitsemani tatuointivermeet! Idolini kun on aina ollut Kat Von D. Ihana nainen! (ainakin millaisen kuvan olen telkkarin ja somen kautta saanut)
Harjoitusnahkaa on, itsellä on kropassa vielä hyvin tilaa, ja yksi vapaaehtoinen ystävä ilmoittautui harjoitusvartaloksi :D Mahtavaa. Mutta eiköhän se ota aikaa, ennenkuin uskallan ruveta vieraaseen ihoon nakuttamaan pysyviä kuvia.

Paskojakin juttuja on tapahtunut, meni tuossa kännitörttöilyjen johdosta ystävän kanssa sukset pahasti ristiin ja molemmat oltiin pahalla päällä, suutuksissa ja ties mitä. Siis minä itse törttöilin kännissä.
Onneksi saatiin sovittua! <3 (jos H vielä luet tätä, niin anteeksi, olet rakas!)

Ensi lauantaiksi olisi luvassa talvikemmakat täällä meidän ruhtinaskunnassa, mutta pahalle näyttää että lunta ei juurikaan olisi.. Millä ihmeellä me sitten lumisotaa ollaan, saati lasketaan pulkkamäkeä?
Tulis nyt vaan ens viikolla vaikka viisi senttiä lunta, sekin riittäisi. Sääennusta lupaa huomiselle +6 astetta. Hehe, ei taida lumista olla viikon päästä tietoakaan. Noh, sitten heitellään kaljatölkkejä tai muuta mukavaa.

Kylmä kahvi kaunistaa, mutta vatsa ei kestä mitä naama vaatii.

Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti