tiistai 11. maaliskuuta 2014

Otsikko.

Hirveen hyvää aikaista aamua!
Täällä on jo tunti kukuttu hereillä, kun yöunet vei kai joku sängyn alla asustava peikko.

Tatuointivehkeet ovat päässeet jo Helsinkiin asti! Noh, siellä ne kuitenkin jumittaa seuraavat kaksi viikkoa, ennenkuin tapahtuu mitään. Ne sentään seilasi kolmessa päivässä toiselta puolen maailmaa, niin eihän se nyt tule kuuloonkaan, että Suomen sisäisessä liikenteessä pääsisi yhtä nopeasti perille.
Näin on käynyt muutamalle tyypille, joista olen tietoinen. Ja varmaan useammallekin, joita en edes tunne... Piirrän ison rastin seinään, jos ne on vielä tällä viikolla perillä ja min käsiteltävissä.

Hiusjuttuja; oon aivan sairaan kyllästynyt tähän nykyiseen väriin, vaalea kupari, vai mikä tää nyt on. Haluun tumman taas! Tumma violetti ois aivan sairaan hieno, täytyy varmaan sijoittaa tänään uuteen väriin! Siinä on taas isännälle ihmetystä, kun tulee iltapäivällä töistä kotiin ;) Onneks hän on ottanut min hiusjutut aina hyvällä, ei oo vielä sellaista väriä vastaan tullut, mistä hän ei oo tykännyt. Sama ka minkäväriset karvat päässä on, ollaan sentään naimisissa, niin luulen että hän rakastaa minua :)

Täytyis taas kuvailla kenkiä, että te, rakkaat lukijat, näkisitte viime aikojen hankintoja. Laiskuus on iskenyt, vaikka on ihana uus kamerakin olemassa! Noh, josko sitä töiltä kerkeäis ja ottais asiakseen laittaa korkkaria riviin!

Pitemmittä puheitta, ilmoitin, että olen vielä hengissä.

Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti